Konferanser om bord på Hurtigruten

June 1, 2015

Hurtigruta er en uforglemmelig opplevelse som alle bør unne seg før eller siden i livet. Det er en den beste måten å se det ekte Norge på – se fjordene, de vakre fjellene, de små landsbyene. Det spesielle med Hurtigruten er at man får sett Norge fra vannet, slik vikingene så sitt hjemland før i tiden. Hurtigruten er spesielt populær blant turister, både nordmenn og folk fra andre land, men det er ikke bare turisme det kjente cruiset brukes til.

Et populært valg for konferanser – med god grunn

Konferanser om bord på Hurtigruta er veldig populære blant både statlige og private selskaper. Siden Hurtigruten ASA har over ti forskjellige båter som brukes til de vanvittig flotte reisene, er det sjeldent noe problem å leie en av dem helt og holdent. Om bord finner man gode restauranter og flere møterom som kan brukes til konferanser. Skipene går året rundt, altså er det bare å velge og vrake når man ønsker å holde konferansen om bord. Slike konferanser er dog veldig dyre, og må planlegges i god tid før møtene skal avholdes. Det er altså fullt mulig å holde en konferanse om bord på Hurtigruten, en konferanse som alle deltagere vil huske resten av sitt liv.

En kreativ møteplass

Kombinasjonen av vakker natur, frisk luft og den lett gyngende båten vil sette kreativiteten i sving og få kollegaene til å se hverandre på en helt ny måte. Siden man kan velge mellom 34 havner, er det enkelt å finne en passende reise for konferansen om bord på Hurtigruten. Uansett om man vil se nordlys, oppleve de vakre fjordene på vestkysten eller se Vegaøyene fra havet, er det bare å begynne planleggingen. De færreste konferansene gå over mer enn to-tre dager, så hver minutt om bord må nytes til det fulle.