Nor-Shipping – Norges største konferanse?

June 3, 2015

Annethvert år arrangeres shippingkonferansen Nor-Shipping i Oslo. Konferansen er den ledende shipping konferansen i verden, som har stor suksess med blandingen mellom konferanse og en varemesse.

Skal man arrangere en større konferanse er det lov å besøke en av verdens største shippingkonferanser for å lære først, for dette er kanskje ikke bare en av verdens største konferanser, men også en av verdens viktigste møteplasser for en kresen shippingbransje, hvor kun det beste er godt nok.

Årets konferanse startet onsdag 4.juni, og både statsminister Erna Solberg og Kong Harald holdt åpningstaler på konferansen som betyr så mye for hele Oslo regionen. Oslohotellene er nemlig booket hele to år i forveien.

Det spesielle med denne konferansen er at det også arrangeres en egen messe på Norges varemesse på Lillestrøm, samtidig som hotellenes konferanserom er fylt med de viktigste bransjefolkene fra hele verden. Årets utgave ble besøkt av hele 15.000 bransjefolk fra hele 991 selskaper. Av disse var 338 norske selskaper knyttet opp mot shippingbransjen. Hver eneste konferansedag ble avsluttet med blandet underholdning over hele Oslo, men selvfølgelig da lukkede arrangementer for VIP-gjester.

Nor-Shipping arrangeres neste gang i Oslo og Lillestrøm våren 2017, og skal du ha hotellrom i Oslo eller booke et konferanserom i dette tidsrommet, må du være tidlig ute.