Utstyr hjemmekontoret ditt

March 13, 2021

Flere og flere jobber fra hjemmekontor og har behov for nytt eller oppgradert utstyr til datamaskinen og hjemmekontoret. For å sørge for et godt arbeidsmiljø er det viktig å ha fokus på ergonomi, komfort og stil.

Ergonomi og datamaskin

Mange som jobber med datamaskin opplever en eller flere ganger problemer med rygg, skuldre eller armer. For å minske risikoen for slike plager, er det viktig å ha fokus på ergonomi når man jobber på datamaskin.

En håndleddstøtte til mus og tastatur er en liten investering, men kan forhindre senebetennelser i håndledd og armer. Riktig høyde på stol, skrivebord og skjerm er essensielt for gode arbeidsforhold. Se på utvalget på nettet for de beste tilbehørene tilgjengelig for både deg og datamaskinen din.

Komfort på hjemmekontoret

Gode arbeidsforhold er mer enn ergonomiske faktorer. Det er like viktig med et godt inneklima. Avhengig av hvordan situasjonen din er hjemme, kan du bedre kontormiljøet med en luftrenser, luftfukter, vifte eller avfukter.

Stil

Det er viktig å trives på kontoret, også når du må ha kontor hjemme. Derfor er det viktig at du trives med interiør og dekorasjoner. Skap en hyggelig omgivelse rundt deg, så vil du straks trives bedre på hjemmekontoret.